ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ Η ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Με μια μαζικότατη εκδήλωση γιόρτασε τα τριακοστά της γενέθλια  η Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω που δραστηροποιείτε στο χώρο της αντισφαίρισης απο το 1987 και στο χώρο του μπριτζ τα τελευταία 5 χρόνια. 

Πλήθος αθλητών , μελών και φίλων του συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του προέδρου Γιάννη Κουμπούρα και του Δ.Σ και διασκέδασαν σε μια βραδιά που τα είχε όλα ,την Παρασκευή  10/02 στο Άρωμα Ελλάδος στο Χαϊδάρι. Ο πρόεδρος  με τον αντιπρόεδρο Κώστα Μπούρμπουλα και το γεν. γραμματέα Γιώργο Πιερράκο  αφού υποδέκτηκαν τον κόσμο ,φρόντιζαν συνεχώς για την άψογη εξυπηρέτηση όλων.

Αφού καλωσόρισε τον κόσμο και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Αιγάλεω  Δημήτρη Μπίρμπα , τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης κο Λάμπρο Σκλαβούνο , το δημοτικό σύμβουλο κο Δημήτρη Μπέση, τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και υπεύθυνο αθλητισμού κο Γιώργο Λάμπρου και όλα τα πρώην μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.,  ο γεν. Γραμματέας  κάλεσε τον πρόεδρο , ο οποίος ευχαρίστησε με τη σειρά του το κόσμο για την παρουσία του σε μια μοναδική στιγμή για το σύλλογο, ο οποίος περνάει στην ιστορία ύστερα από 30 χρόνια διαρκούς και πρωταγωνιστικής πορείας στα αθλητικά δρώμενα.  Στην συνέχεια κάλεσε όλο τα μέλη του Δ.Σ. να κόψουν μαζί το πρώτο κομμάτι της μοναδικής εορταστικής πίτας,  που θα σήμαινε το τέλος ενός κύκλου 30 χρόνων και την αρχή μιας νέας εποχής άλλων τόσων και περισσότερων ετών. Ο β’ αντιπρόεδρος Κώστας Γιωτάκης, η ειδική Γραμματέας Δήμητρα Αθανασιάδου, ο έφορος Κώστας Μάραντος και το μέλος Στέλλα Σούρμπη, ευχήθηκαν με τη σειρά τους μια εξίσου πετυχημένη πορεία στο μέλλον και υποσχέθηκαν πολλή δουλειά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. 

Με αφορμή τα 30 χρόνια ο πρόεδρος και το Δ.Σ βράβευσαν φορείς και ανθρώπους που στήριξαν το σύλλογο στη μέχρι τώρα μακρόχρονη πορεία του, για να τους ευχαριστήσουν όχι μόνο για όσα έχουν προσφέρει αλλά και για αυτά που περιμένουν να δώσουν στο μέλλον. Η πρώτη βράβευση έγινε για το δήμο Αιγάλεω για την άψογη συνεργασία και την παραχώρηση των γηπέδων. Τη πλακέτα παρέλαβε ο δήμαρχος Αιγάλεω , ο οποίος εξέφρασε τις θερμότερες ευχές του για το μέλλον του συλλόγου. Για όλους τους ενήλικες αθλητές που στηρίζουν τόσα χρόνια το σύλλογο , τη πλακέτα παρέλαβε ένα από τα μακροβιότερα εν ενεργεία αθλητικά μέλη και δικηγόρος του συλλόγου , κα Τζένη Πλακίτση . Επίσης βραβεύτηκαν και οι μικροί μας αθλητές μέσω της αγωνιστικής ομάδας για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους. Η Δούκα Μαρίλια, η Ζέρβα Εβελίνα, η Νταράκη Αναστασία και η Σπέντζα Ελένη παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους όλων των μικρών μας αθλητών. Στη συνέχεια απονομή έγινε για όλους τους προπονητές  για το έργο τους και τη συνεργασία τους. Ο Κώστας Γρίβας , ο Γιώργος Ταράσσης  και ο Στάθης Πλακάκης, οι προπονητές του τέννις παρέλαβαν την τιμητική πλακέτα, ο Βασίλης Μπαλέσιας ο προπονητής τους μπριτζ δε μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω υποχρεώσεων του συλλόγου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.Ιδιαίτερη η βράβευση των μελών απερχομένων Δ.Σ. για το έργο τους αλλά και τη στηριξή τους . Εκπρόσωπος τους και πρώην αντιπρόεδρος ο κος Αλτόκας Παράσχος  ο οποίος παρέλαβε τη πλακέτα και αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου και τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν  πριν 30 χρόνια μέχρι να αναλάβει την προεδρεία ο σημερινός πρόεδρος τα τελευταία 10 χρόνια. 

Έκπληξη αποτέλεσε για τον κόσμο ένα σύντομο βίντεο που επιμελήθηκε το Δ.Σ με φωτογραφίες  των τελευταίων ετών από δραστηριότητες του συλλόγου. Η βραδιά έκλεισε με πολύ φαί, πολύ κρασί ,πολύ χορό και πολλά πλούσια δώρα.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όλους του χορηγούς που στήριξαν και συντέλεσαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης

Πλόυσιο φωτογραφικό υλικό θα βρείτε εδώ

Τελευταία νέα  
:  28/01  Ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. ,ενόψει των 30 χρόνων του συλλόγου μας και για να ευχαριστήσουμε τους αθλητές που μας στηρίζουν,αποφασίστηκε να δοθεί σε όλους τους αθλητές (τεννίστες και μπριτζέρ) που θα γιορτάσουν μαζί μας την Παρασκεύη 10/02 κουπόνι αξίας 5€ για όλες μας τις υπηρεσίες ( συνδρομές - ενοικίαση γηπέδου - συμμετοχή σε τουρνουά κ.α.)

Κλείνοντας 30 χρόνια ζωής και διαρκούς παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα, σας προσκαλούμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί  σε μια άνευ προηγουμένου βραδιά.

Το ραντεβού έχει δωθεί για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου (2 μέρες αφού πατήσουμε τα 30 ¨πιστοποιητικό γέννησης") σε έναν από τους ωραιότερους χώρους  στα δυτικά, το "Άρωμα Ελλάδος".

Το Δ.Σ. έχει κανονήσει πλούσιους εκλεκτούς μεζέδες, απεριόριστο κρασί και μουσική από ενα από τα καλύτερα σχήματα, που υπόσχεται να απογειώσει το κέφι με ένα μοναδικά επιμελημένο πρόγραμμα αλλά και παραγγελιές για άπλετες χορευτικές φιγούρες.

Οι εκπλήξεις και τα δώρα πολλά , όπως αρμόζουν σε μια τέτοια ειδική περίπτωση.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, μικρούς και μεγάλους αθλητές, γονείς συγγενείς και φίλους, μέλη ενεργά , αλλά και μη ενεργά, τεννίστες και μπριτζεράδες, να μοιραστούμε αυτή τη μοναδική στιγμή για το σύλλογό μας  και να διασκεδάσουμε , όπως μόνο εμείς ξέρουμε , καλωσορίζοντας άλλα 30 χρόνια πορείας, δημιουργίας και επιτυχίας.

ΠΟΤΕ ;     Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017
ΩΡΑ;         21:30
ΠΟΥ;         Άρωμα Ελλάδος, Μιαούλη & Αγίας Λαύρας 9, Χαϊδάρι
ΠΟΣΟ;      Τιμή πρόσκλησης 15€/ άτομο (Περιλαμβάνει πλούσιο μενού με ατομική ποικιλία  
                 και απεριόριστο κρασί, μπύρες και αναψυκτικά). Ειδικό μενού και τιμή για παιδιά                     εώς 12 ετών. Επίσης ειδική τιμή σε οικογενειακά πακέτα.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε εγκαίρως για την παρουσία σας
Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος


Γιάννης Κουμπούρας

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας για τα πλούσια δώρα τους. Η λίστα συνεχώς θα μεγαλώνει...               


               


                                                     


                               

                       
                       

                    

Αρχική     |     Τμήματα     |     Διοίκηση     |     Φωτογραφίες     |     Επικοινωνία
Copyright (c) 2010 Αθλητική Ακαδημία Αιγάλεω.